empresa servicios clientes contacto
CANER CRESPO ASSESSORS, és una assessoria creada el 1999 a Sant Antoni de Calonge, fruit del neguit dels seus socis fundadors, la Mª Àngels Crespo i en Joan Caner.

El nostre objectiu ha estat especialitzar-nos a la petita i mitjana empresa així com als professionals i particulars oferint un assessorament integral dins dels àmbits comptable, fiscal, laboral i mercantil havent aconseguit en aquests anys un alt grau de satisfacció en els nostres clients a través d’una oferta basada en un servei complert i eficaç, on cada client es el nostre principal protagonista, rebent un tracte totalment personalitzat, àgil i adaptat a les seves necessitats específiques.

Avís Legal
 
X

CANER & CRESPO ASSESSORS, S.L. es troba inscrita al Registre Mercantil de Girona en el Tom 1486 Foli 211, Fulla GI-24724 i amb C.I.F n° B-17. 605.718.

El present espai web té un caràcter merament informatiu. La informació inclosa en aquest lloc web, no constitueix en cap cas un mitjà d′assessora-ment. La utilització de l′esmentat apartat és responsabilitat exclusiva de l′usuari.

CANER & CRESPO ASSESSORS, S.L. no serà en cap cas responsable dels errors o omissions que poguessin existir en la informació facilitada, ni de l′aplicació o ús concret que pogués fer-se de la mateixa.

Queden reservats tots els drets sobre els continguts existents en aquesta pàgina web en favor de la societat CANER & CRESPO ASSESSORS, S.L.

CANER & CRESPO ASSESSORS, S.L. es reserva el dret d′incloure les dades que siguin facilitades en aquesta web a un fitxer del qual és responsable CANER & CRESPO ASSESSORS, S.L. per tal de facilitar l′enviament de novetats informatives. Si desitgeu fer ús del dret d′accés, rectificació o cancel·lació de les vostres dades, adreceu un escrit a l′atenció del respon- sable del fitxer a CANER & CRESPO ASSESSORS, S.L. Avinguda de Catalunya, n° 74 - planta segona - Edifici Torven, 17252 - Sant Antoni de Calonge, segons Lo 15/1999, de 13 de Desembre.